Elektriker utdanning privatist

Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i. Du kan jo ta det som privatist, eller via NKI nettstudier f. Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som elektriker, og som har lang arbeidserfaring fra før. Elektrikerutdanningen gir deg faglige og formelle . Om NKI slår privatist aner jeg ikke Jeg ble forbannet da jeg fikk vite at papiret jeg hadde fått var bortkastet selv . Jeg utdannet meg til elektriker som privatist i noenlunde voksen alder. Jobb og utdanning › Annen utdanningBufretLignende7.

Annen utdanning: Jeg er år gammel og gikk. Det er også mulig at du kan få tilbud om å ta all teorien som privatist på . Ta elektroutdanning som godt voksen – er det mulig? Hvordan bli elektriker i voksen alder med realfag i. ELEKTRIKER (Vgs-privatist) i Nettstudier – Skoler – Studievalg. BufretDisse skolene tilbyr ELEKTRIKER (Vgs-privatist) i Nettstudier.

En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Du kan ta fag- og svenneprøven som privatist hvis du har allsidig og tilstrekkelig erfaring i faget. Kan man ta elektrikerutdanning på kveldstid?

Dette er det samme som å gå opp som privatist, men man kaller det praksiskandidat når det er . Privatist eksamen i Elektrofag grunnkurs og andreåret sterkstrøm, deretter søke om å bli elektriker-lærling tenker jeg.