Gamle vinduer til pynt

Det nye in nå er jo å lage skap av gamle vinduer. Gamle Vinduer, vinduskarmer og skodder trenger ikke å kaste bort. Hvis du vil at alle disse ting som du kan bruke til å.

Bruke vinduer som dekorasjon er en morsom trend i det shabby-chic verden dekorere. Gamle vinduer er igjen tatt i bruk og ble til nye dekorasjon metoder for å . I vår var jeg så heldig å få tak i noen gamle vinduer. Det var mye jobb med de, som skyldes at de var veldig .

Det ligger noen gamle vinduer under her forklarer en opprømt frue. Darling, ikke drep meg nå, men jeg har kjøpt et gammelt, slitt vindu. Det skal jeg ha stående i stua til pynt, kanskje henge litt stæsj på det.

Oppskrifter for pynt opp med gamle vinduer til. Nå har jeg endelig fått tak i ett gammelt vindu som skal henge over sofaen i stua. Men jeg ble plutselig usikker på om jeg skal ta ut. Pynte/ scrappe gammelt vindu med sprosser9. Gamle vinduer bør behandles som verdifulle antikviteter!

Gamle hus med originale vinduer intakt er i dag en sjeldenhet. Juletrepynt i glass – en levende tradisjon. Var i fjøset til svigers og rotet, og der sto det jo flere gamle vinduer. Mørke dører, mørke knaggrekker, og noe mørk pynt.

Her har jeg hengt opp et gammelt vindu, som jeg har dekorert enkelt med nydelige. Nå har jeg en artig kasse til oppbevaring eller pynt. Farget glass var en vanlig måte å pynte opp vinduene i sveitser hus,. I stuen satte vi også inn et gammelt vindu, men her gjorde vi det for å skjule . Skap av gamle vinduer, hylle av syltepresse og sofabord av verandatrapp?

Jeg har funnet fram en ramme som vi tidligere spikret sammen av gamle bor slik at det skulle ligne et gammelt vindu.