Hva tjener en elektriker

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Jeg har lyst til å utdanne meg som elektriker for å deretter utdanne meg som elektroingeniør med master grad.

Hvor mye tjener man i året hvis man er elektriker? Hva tjener en elektriker kontra en elektroingeniør? Her finner du statistikk om hvor mye en elektrikerne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, . Annen utdanning: Hei, lurer på om jeg skal utdanne meg til elektriker og da lurer jeg litt på hva jeg kan forvente å tjene.

Best lønn på båt eller plattform (elektriker) – Andre jobber. BufretLignendeI læretida er det normalt å få lærlinglønn, det vil si lønn tilsvarende en viss prosent av lønna til en nyutdannet. Lønn før elektrikerlærlinger og IT-lærlinger. En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk . En ferdigutdannet elektriker,rørlegger, snekker. Og som læregutt der får du ikke akkurat noen lønn . Min mann er elektriker og har jobbet i år.

Det er ca det samme som jeg tjener, som sykepleier i turnus.

Nyutdannede elektrikere har derfor kjempemuligheter til å forhandle seg frem til en høy lønn, forteller daglig leder Rune Gulbrandsen. Lønn for ansatte i bygge- og anleggsvirksomhet, 1. I mellomtiden kan du sjekke hva du burde tjent, og hvordan lønnsveksten ble i ditt yrke i. Slik forhandler du deg frem til en høyere lønn. Hvor mye tjener jeg på å jobbe på plattform i Nordsjøen?

Elektrikere på rigg, riggmekanikere, og riggmekanikere med fagbrev som . Jeg går VGElektriker lærling (Jobbet i snart 1mnd nå), å jeg tjener 78. Utover tariff er det opp til hvert enkelt firma hva de vil betale . Det er flere støtetteordninger for dekning av lønn og kursavgift. I stedet hadde vi lyst til å finne ut hva folk flest tjener, og om de er fornøyd med den lønna de får.

Dette inkluderer fast lønn, bonus og uregelmessige tillegg, men ikke overtid. L; Erfaring fra yrket; Gode norsk-kunnskaper skriftlig og muntlig, evt Svensk/.