Pusse opp bord

Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte. Har lenge tenkt å male et salongbord som fra før er beiset og lakket.

Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Med maling og tapet ble bordet midtpunktet i den romantiske stuen. Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp: 1. Vi får inn mange stoler, og en del bor kommoder og senger – for det meste mobile.

Line Storvoll Strømseth pusset opp den gamle benken og bordet og ble . Som oftest skyldes dette at oljen i bordet har smuldret opp som følge av varme eller alkohol, og kan enkelt pusses ned og vokses. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. For et herlig innlegg, Margareth 🙂 Sitter å smiler hele tiden mens jeg leser det 🙂 For et herlig bord dere har pusset opp 🙂 Det ble kjempefint! En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater.

Gammel maling er fjerna og bordet er malt, lasert og lakka. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Har endelig fått tid til å pusse opp den lille teak-kommoden jeg kjøpte på loppis i fjor.

Jeg tenker å fikse litt på noen gamle teak-møbler bl.

Hvordan kan jeg restaurere bordplaten på best mulig måte? Jeg har pusset mange finerte bord/skap og dører opp gjennom årene. Hogg opp bordet og bruk det til fyring, det er dritstygt uansett . Lurte derfor på å pusse det ne beise for å så lakke. Har nettopp pusset opp et gammelt kjøkkenbord (tror det er flammebjørk). Bordet ble pusset ned for et par år siden, da jeg anså meg som ferdig med min.

Hegemor har hatt et spisebord fra Ikea de siste årene. Hei:) Synes bord og stoler ble kjempefine-det er så moro å pusse opp fine ting en . Endresens fremgangsmåte er ganske enkelt å pusse bordplaten, lime og spikre på plankene (du kan eventuelt skru) og deretter male i en farge . Et godt stødig bor litt for høyt egentlig for sofaen vår, men jeg elsker det. Den tenkte jeg først å ta av, men så gikk det an å pusse av litt av brunfargen. Det endte med at jeg kjøpte et brukt spisebord på Finn og pusset det opp selv. Her er bildene FØR: Bilde fra finn-annonsen.

Jeg skal pusse opp et gammelt teakbord fra slutten av 60-tallet, problemet er bare at mamma malte bordet hvitt en gang midt på 80-tallet. Jeg har en skjenk jeg skal pusse opp og dere gir meg så mange gode ideer:) SvarSlett. Møbelsnekkerne i driftsavdelingen ved NTNU vedlikeholder 60kvm. Skal pusse opp et furubord som er lakkert, og tenkte å prøve lakkfjerner. Har ingen erfaring med dette, så lurer på om dere vil anbefale denne . Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp teakmøblene for at de skal få tilbake sin fordums prakt.

Båtforumet: Er det håp for dette bordet, hva kan jeg gjøre het? Selv pusset jeg opp interiøret i ei Polar-snekke, og her har du ca 0 . Pusset opp et gammelt bord og kjøpt nye stoler. Har et ganske gammelt trebord stående, som jeg skal pusse opp tenkte jeg.

Jeg har pusset opp TO hjem siden mars i år, så jeg vet hva jeg.