Pusse opp gangen blogg

Enn å ha et hjem som ser sånn her ut når man er to år gammel. Se den utrolige forvandlingen når Stylizimo pusset opp gangen i sitt nye hus! Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall.

Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet. Vivvi skal pusse opp yttergangen sin, og oppfordrer/utfordrer oss til å. Vi holder på å pusse opp gangen nå, og jeg ser for meg noe lignende. Eg blei aldri helt fornøyd med fargen hvit lin her i gangen min!

Først nu fikk jeg tid å se i gjennom bloggen din. Det er noe helt spesielt ved å eie sin egen leilighet for første gang. Blir så glad av å kunne lese om hvordan en blogger har pusset opp leiligheta si. Med et virvar av dører, skråtak og liten garderobeplass var hele etasjen kaotisk. Da bør du ta en titt her 🙂 Inspirasjon til gang!

Hei alle, håper dere har en fin start på uken 🙂 Dere som har fulgt bloggen min en stun vet.

For timer siden – Siden vi pusser opp halve andre etasje, står veldig mye av stæsjet som. Gipsplater er på plass, jeg er i gang med sparkling og så blir det . Denne gangen er det Arkitekt Hallstein AS som på sitt interessante vis har gitt oss. Dersom man skal i gang med å pusse opp vil jeg først å fremst anbefale: . Og etter at datteren ble friskmeldt, var mor selv i gang med å blogge. Siden den gang har talls-huset gradvis blitt pusset opp.

Det kan ofte være vanskelig å vite om det lønner seg å pusse opp før du selger. For dager siden – Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet? Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer personlig . Den gang var vi alle anonyme og svært få snakket om bloggen sin på jobb. Da kjøkkenet skulle pusses opp forsøkte jeg å lage en følelse av . Bloggen tar opp temaer innen forskning, forskningsformidling, vitenskapelig metode.

Prokrastinuft, bloggen som skal redde verden én kritisk tanke om gangen. Jeg trengte å pusse opp sidene bittelitt, ettersom jeg fant ut at terskelen for å . Bildet under av solspeilet er det nye eg venter på til gangen vår. Blogger om oppussingen av en 1år gammel gård.

Kan det ha vært toppen av et skap en gang i tiden? Det første som slo meg var i alle fall at dette blir en perfekt sengegavel – må bare pusse den litt opp først – til en . Siden den gang har bloggen vokst, og hun er i dag en av Norges. Kristina trengte ikke pusse opp noe da hun overtok leiligheten i sommer.