Villa von krogh kjøkken

Published on: September 2 20at: 17:52. Har tittet gjennom gamle bilder i dag og ser jo det . Jeg har som dere vet forelsket meg i dette kjøkkenet fra Neptune Home, så når vi skal bytte kjøkken står dette øverst på ønskelista.

Garasjen er på rundt kvm og der kunne vi tenkt oss å lage nytt kjøkken og et soverom med en åpen løsning med bad. Mor har pusset opp kjøkkenet og flyttet rommet til Emma over til gjesterommet. Fredrik har shoppet alle hvitevarene til kjøkkenet.

Published on: October 2 20at: 09:16.

Jeg tenkte å dele noen av mine kjøkken favoritter med dere i dag. Litt annerledes enn hva jeg hadde forestilt meg, men fortsatt fint. Første kaffekoppen er slukt, lysene tent og vi prøver å finne ut hva vi skal .

Sigdal kjøkken – Herregaard Villa Von Krogh. Pinterest works best if you switch to our . Villa von Krogh er midt i bygging og innredning av hus. Søndag kveld er Anine von Kroghs kjøkken på Konglungen kulisse når. Images from Villa von Krogh on instagram. Mitt kjøkken Bloggen er oppdatert ✌ #villavonkrogh #kjøkken #duggblå #interior.

Utforska Vigdis Bekkevolds anslagstavla villa von krogh på Pinterest, världens idékatalog. For på søndag skal hun nemlig invitere Fredrik på middagsdate i Villa von Krogh. Anine von Krogh inviterer mannen Fredrik på middagsdate. De siste årene har vi pusset opp jevnt og trutt – både kjøkken, rom og ba .